Praktijk Levenskracht

 Clarity Proces

 

Een weg naar bewustwording en helderheid

Het Clarity Proces, uitgaande van Mindfulness, werd ontwikkeld door Jeru Kabbal. Hij wordt gezien als één van de leidinggevende figuren op het gebied van het onbewuste. Het is een spirituele maar eveneens praktische weg naar inzicht. Het maakt bewust hoe groot de invloed van het onbewuste is op ons gedrag. Het onbewuste maakt de dienst uit in ons dagelijks leven.

Het Clarity Proces biedt de mogelijkheid tot verandering door inzicht in de automatische processen van de mind. De mind, het geconditioneerde denken, gebruikt een oude overlevingskaart. Het denken leeft in een wereld van herinneringen, terwijl het leven zich in het hier en nu afspeelt. Twee verschillende werelden waarvan men zich niet bewust is.

Dit is de bron van veel problemen. Uitleg en daaraan gekoppelde praktische oefeningen maken dat een nieuwe wereld ervaren kan worden. Het denken ontspant zich. Het lichaam eveneens. Met MINDFULNESS leert men meer te leven in het moment, vrijer, totaler. Men wordt zich steeds bewuster van tot dan ongekende mogelijkheden.

Cursussen

In cursussen kennismaken met de principes van het Clarity Proces. Basis- en verdiepingscursussen.

Sessies

Begeleiding vanuit het Clarity Proces kan eveneens individueel in therapie. Zie het eerder als zelfkennis en diep inzicht verwerven dan als therapie.

Kosten

€ 50 per uur.

Itie Postma is erkend Clarity Proces therapeut vanaf 1992 door het APT Institute for Accelerated Personal Transformation, Mill Valley Californië

Zie ook: www.tsuki.org.