Praktijk Levenskracht

 Itie Postma

 

Iets over mijzelf

Zelf als kind veel met ziekte te maken gehad. Ook in het gezin waar ik opgroeide was veel ziekte. Heb hierdoor wel geduld en acceptatie moeten leren. Ben getrouwd, heb een lieve echtgenoot en twee prachtige, volwassen zonen. Lange tijd met plezier in het Montessori onderwijs gewerkt.

Het leven heeft mij veel geleerd. Een burn-out is achteraf gezien het beste wat mij kon overkomen. Moeilijkheden op mijn levensweg waren juist een opening om nieuwe dingen te ontdekken. Hierdoor kwam ik in contact met mijn intuïtieve en spirituele kant.

Ik ben cursussen en opleidingen gaan volgen om mijzelf verder te ontwikkelen. De juiste mensen kwamen hiervoor op mijn pad.

Vanaf 1992 heb ik een praktijk voor persoonlijke groei en healing. Ik werk individueel met mensen in de sessies. Geef verder cursussen en workshops aan groepen.

Ik geniet ervan mijn kennis, intuïtie en ervaringen te kunnen delen met anderen. Mijn vroegere opleiding en werkzaamheden in het onderwijs komen daarbij ook nu goed van pas in dit inspirerende werk met volwassenen en jongeren. De lichtheid die ik zelf ben gaan ervaren wens ik iedereen toe. Zodat de zon wat sterker mag schijnen in en om ons heen.

Opleidingen

Het Leven Zelf
Nog niet afgerond.

Clarity Proces en Mindfulness
Ik had het geluk om iemand als Jeru Kabbal te leren kennen, een zeer wijs mens. Hij gaf MINDFULNESS cursussen, lang voordat dit algemeen bekend werd. In zijn werk staat het 'Hier en Nu' centraal.
Zie ook: www.jerukabbal.com.

Spirituele Genezing vanuit Psychosofia
Psychosofia betekent letterlijk: 'Wijsheid van Geest'. Een holistische visie van waaruit de mens gezien wordt als een eenheid van geest, ziel en lichaam. Belangrijk hierbij is de (h)erkenning van het eigen zelfhelend vermogen.
Zie ook: www.ver-vgp.nl.

Verder nog allerlei cursussen en workshops op het gebied van healing en intuïtie, innerlijk kind werk. Ook bijvoorbeeld de Helende Reis en The Journey van Brandon Bays.