Praktijk Levenskracht

 Quantum Light Breath

 

Adem-meditatie

De Quantum Light Breath (QLB) van Jeru Kabbal is een essentieel onderdeel van het Clarity Proces. QLB kan echter ook prima los hiervan beoefend worden. Jeru Kabbal ontwikkelde deze geleide meditatie speciaal voor de westerse mens. Het is reinigend op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

QLB is een combinatie van de oude Vipassana-meditatie met moderne ademhalingstechnieken en zorgvuldig gekozen muziek. Het voorziet het lichaam van extra zuurstof. De diepe en verbonden ademhaling werkt door in het hele lichaam. In het lichaam liggen pijnlijke herinneringen, ervaringen en emoties opgeslagen. Deze oude verstoringen worden tijdens het ademen gemakkelijk vrijgemaakt en nog belangrijker eenvoudigweg losgelaten. Men hoeft er niet meer iets mee te doen.

De QLB adem-meditatie brengt mensen ook moeiteloos steeds weer terug in het Hier en Nu. Het is ondersteunend voor het dagelijks leven om meer in het moment te gaan leven. MINDFULNESS totaal!

Praktisch:

Ik begeleid groepen met de QLB, zowel 'live' als met de QLB's van Jeru Kabbal. Naast introductiecursussen ook cursussen voor gevorderden.

Kosten groepssessie:

€ 20 per les. Totaalprijs afhankelijk van het aantal keren. Af en toe geef ik een kennismakings 'live' QLB. Bijdrage dan voor een goed doel.

Kosten individuele-sessie:

€ 50 per uur. Daarna kan men thuis met een QLB-cd verder doorgaan met deze meditatie. Een goede instructie is belangrijk om het profijt zo groot mogelijk te laten zijn.

Itie Postma is erkend Clarity Proces therapeut vanaf 1992 door het APT Institute for Accelerated Personal Transformation, Mill Valley Californië