Praktijk Levenskracht

 Reacties

 

In verbinding met je hart: mooie workshop, geeft veel energie.
Itie geeft speels en tegelijk professioneel handreikingen om in je eigen kracht te komen. Ik vond het ook mooi hoe ze iedere deelnemer individuele aandacht gaf en tegelijk ook de groep met elkaar verbond. De positieve flow is mij nog dagen daarna bij gebleven.
Ik vond de workshop, om het in 1 woord samen te vatten, MOOI. Mijn thema was loslaten van zoon en ouders, vanuit het hart. Dank voor je liefdevolle aandacht en je ziet mij vast nog wel eens.
Bij Itie heb ik geleerd veel meer op mezelf te vertrouwen. Ik heb geleerd om openstaan en de steun te voelen van een groter iets. Ik ben een aantal moeilijke gesprekken aangegaan, welke mij heel veel hebben opgeleverd. Hierdoor is het vertrouwen in mezelf toegenomen. Ik voel me minder afhankelijk van de goedkeuring van anderen.
Jouw kwaliteit om mensen weer dichter bij zichzelf te brengen is me in het bijzonder bijgebleven.
Nog steeds ervaar ik de kracht van beelden uit de geleide fantasie. Voor mij was Itie een medium, die mij hielp diep in mezelf te komen.
Een complex van voor het hartchakra kenmerkende ervaringen.
Ik heb handvatten meegekregen om meer vanuit mijn hart te Doen en te Leven.
Door volledig te ademen kun je je hart bereiken. Het geeft inzicht en helpt los te laten. Nieuwe energie, zelfvertrouwen en levenslust.
Het is fijn om een dag met mensen samen te zijn die je (nog) niet kent en dan toch zoveel liefde te ervaren. En je veilig te voelen. Het was een gezellige, verrassende en bijzondere dag vol wijsheden en inzichten om weer mee verder te kunnen. Bedankt Itie.
Wat deze dag mij heeft gebracht:
- hoe fijn het is te ervaren dat denken kan stoppen
- hoeveel ruimte mijn adem & hart heeft en nog meer kan krijgen
- en ik voelde mijn essentie nu: stevigheid geven aan rijk hart
- dank voor jouw wijze, ervaren, hier & nu beleving
- voor het geven van licht.
In de workshop 'Kom in je eigen kracht' werd me al snel duidelijk dat er veel manieren zijn om je bewust te worden dat je zelf kunt kiezen om je goed te voelen.
De rust die je uitstraalt, je warme persoonlijkheid en je hartelijkheid heb ik heel erg gewaardeerd.
Bij Itie heb ik geleerd veel meer op mezelf te vertrouwen. Ik heb geleerd om openstaan en de steun te voelen van een groter iets. Ik ben een aantal moeilijke gesprekken aangegaan, welke mij heel veel hebben opgeleverd. Hierdoor is het vertrouwen in mezelf toegenomen. Ik voel me minder afhankelijk van de goedkeuring van anderen. Ik heb veel meer leren inzien, dat het leven een proces is, waarin je van elke ervaring leert. Dat dingen die gebeuren, je iets te zeggen hebben, voor je volgende stap.
Ik heb Itie ervaren, als een warme persoon, die de juiste vragen stelt, om een proces op gang te laten komen. Samen met haar heb ik leren kijken naar het hier en nu.
Ik heb ontdekt hoe belangrijk het hier en nu is. Hier en nu is het leven. Niet het verleden en de toekomst.