Magische Maan Meditatie

De maand is weer voorbij gevlogen, tijd voor jezelf…. Je zou willen dat je dat had. Net op het moment dat jij van plan bent iets voor jezelf te gaan doen, is je kind ziek, gaat de wasmachine kapot of belt je schoonmoeder want die heeft dringend hulp nodig.

Daar gaat je vrije ochtend. Je kind naar school of de opvang brengen is geen optie, want ja ziek. Ook eerst maar zorgen dat de wasmachine het weer doet. Je ziet de berg steeds groter worden.

De afspraak die je gemaakt hebt, die zeg je af. Met lood in je schoenen, dat wel. Want je had het echt even zo hard nodig, je voelt het tot in je tenen en toch komt het er niet van. Altijd is er wel iets, waardoor je niet aan jezelf toe komt.

Laat ik dan nu echt iets heel gaafs voor je hebben, daar waar het echt even tijd is voor jou en de focus volledig op jouw intenties ligt. De Magische Maan Meditatie: tijdens nieuwe maan zetten we onze intentie voor de komende maand. Zo maken we gebruik van de Kracht van de natuur en de ENERGIE van de MAAN. Wist je dat iedere nieuwe maan een andere energie met zich meebrengt. De nieuwe maan is bij uitstek geschikt om bij jezelf in te tunen en te voelen wat jij nodig bent.

Magische Maan Meditatie

Wat houdt de Magische Maan Meditatie in?

Magische Maan Meditatie

Tijdens de nieuwe maan stemmen we af op de energie van de maan en zet jij jouw intentie voor de nieuwe maan(d)fase. Het toffe is, als je gaat werken en leven met de energie van de maan, dat de energie zoveel gemakkelijker gaat stromen. Je zult merken dat alles meer vanzelf lijkt te gaan, zonder weerstand.

Wanneer?

Iedere nieuwe maan komen we samen in een groep gelijkgestemde vrouwen en zullen we een Magisch Maan Ritueel gaan doen. Geen zweefhut, gewoon down to earth, meebewegen op het rime van de maan om de energie te laten stromen en niet te hoeven zwemmen tegen de stroom van het leven.

Data Magische Maan Meditatie 2023

21 Maart Nieuwe Maan in Ram

20 April Nieuwe Maan in Ram

19 Mei Nieuwe Maan in Stier

18 Juni Nieuwe Maan in Tweelingen (Magische Maan Meditatie op 19 Juni)

17 Juli Nieuwe Maan in Kreeft

16 Augustus Nieuwe Maan in Leeuw

15 September Nieuwe Maan in Maagd

14 Oktober Nieuwe maan in Weegschaal (Magische Maan Meditatie op 13 Oktober)

13 November Nieuwe Maan in Schorpioen

13 December Nieuwe Maan in Boogschutter

Wat levert het jou op?

  • Jij zal jouw wens/intentie makkelijker kunnen manifesteren, je gaat met de stroom mee in plaats van er tegenin
  • Hoe vaker je dit doet, hoe gemakkelijker het zal gaan en hoe beter jij de energie en jouw manifestaties zal herkennen.
  • De weerstand die je mogelijk voelt zal afnemen

De maan draagt de vrouwelijke energie met zich mee. De energie van het het naar binnen keren, dat is ook waar de nieuwe maan voor staat. Voelen wat er binnen in jou speelt, zodat jij grote stappen kunt zetten in jouw proces.

Investering = 1,5 uur van jouw heilige tijd om de Magische Maan Meditatie te gaan doen en je intenties stevig neer te zetten.

Magische Maan Meditatie

De kosten voor de Magische Maan Meditatie zijn als volgt opgebouwd. Wil je eenmalig meedoen dan betaal je 15 euro per avond.

Liever meerdere Magische Maan Meditaties achter elkaar te doen om er voor jezelf een ritme in te krijgen, dan kun je je opgeven voor een kwartaalsessie van 3 Magische Maan Meditaties achter elkaar aan voor maar 35 euro.

Voel jij nu dat het echt tijd is om stappen te gaan zetten en ben jij er klaar voor om jou Magische Maan Meditatie extra Kracht bij te zetten. Boek dan de Magische Maan Meditatie VIP voor maar 105 euro.

Bij de Magische Maan Meditatie VIP, doe je niet alleen mee met de Magische Maan Meditatie, je krijgt in de week van nieuwe maan ook een Reiki Healing Sessie afgestemd op jouw proces. Samen zullen we gaan kijken waar jij jezelf blokkeert en hoe je door deze blokkades heen kan breken.

Ook voor de Magische Maan Meditatie VIP is het mogelijk om per kwartaal te boeken voor maar 290 euro.

Meer weten, neem dan vooral contact op.