Ik ben een DROMER en mijn WERELD is EINDELOOS

Uren en uren kon ik dromen als kind, ik ging volledig op in mijn eigen wereld. Vermaakte mij buiten in de natuur, op de manege tussen de paarden. Daar waar ik hele gesprekken voerde met alle dieren om mij heen, de bomen en de vlinders. Echt, ik ging er helemaal in op.

Steevast werd ik dan ook weggezet als dromerig. Marjolein heeft een rijke fantasie, ze leeft in haar eigen wereld. Ze is veelal verlegen, rustig en stil. Ze lijkt ook afwezig. Wat ze niet van mij wisten was dat ik haarfijn aanvoelde wat er speelde. Dat wat er gaande was tussen de “grote mensen”.

Klein als ik was, paste ik mij veelal onbewust aan. Ik deed wat er van mij gevraagd werd en bovendien zorgde ik ervoor dat ik niet al teveel opviel. Want, zo beredeneerde ik, als ik opviel, dan kwamen de problemen.

Wat eerst een uitdaging leek, daar ligt NU mijn grootste KRACHT

En zo gebeurde het dat ik op onderzoek uit ging, net zoals ik als kind ook vaak had gedaan. Dit heeft mij het vertrouwen gegeven dat alles wat ik wil bereiken mogelijk is.

Een echte EYE OPENER

maanmeditatie
Ik ben Marjolein

Ik gaf mij over aan het moment. 

Ik leerde mijn lessen aan te kijken en zo kwam ik in de overgave. In het moment, mijn HART open, de LIEFDE en de KRACHT stromend.

Want weet je, alles zit al in JOU! Dat is wat ik te leren had. Dat ik niet langer hoefde te zoeken, naar wie ik ben, maar dat alles wat ik ben en wat ik wil bereiken al in mij zit. Er is geen tekort, het tekort zit in mijn hoofd, in mijn gedachten. Dat waar ik naar verlang zit in mij.

NU terugkijkend naar die tijd, begrijp ik mijzelf zoveel beter. Door het innerlijk werk dat ik heb gedaan. Mijn schaduwkanten ontdekkend. De schaduw die ik weg drukte omdat ik het niet wilde zien. Diezelfde schaduw die omarm ik nu in LIEFDE, want in mijn SCHADUW zit mijn grootste KRACHT verborgen.

Heel wat maskers heb ik afgezet, ik heb mijzelf leren kennen op een niveau die ik niet voor mogelijk hield. Door het innerlijk werk en de ontdekkingsreis die ik heb gemaakt, weet ik NU wie ik ben en wat ik wil. Weet ik wat mijn behoeftes zijn, wat ik nodig heb om in mijn KRACHT te gaan staan en te blijven staan.

Terugkijkend, zonder oordeel, wat had ik het als kind nodig gehad dat er iemand was die mij zag. Die mijn angsten en onzekerheden onder woorden kon brengen. Gewoonweg omdat ik het zelf niet kon. Iemand die mij vertelde dat ik goed ben, zoals ik ben. Dat ik mijzelf mag laten zien, dat het helemaal niet nodig is om je te verstoppen, uit angst of onzekerheid.

  • Ik sta nu op eigen benen en ben niet langer afhankelijk van de mening van de ander en durf mijn eigen keuzes te maken

  • Ik ontdekte wat het doet als ik volledig in mijn eigen kracht sta

  • Ik ontdekte waar ik op leeg loop en dus mijn energie weglekt, hoe het voelt als ik wel volledig in mijn kracht sta en dus mijn eigen energie kan bewaken

  • Ik hebt ontdekt wat het met mij doet als ik op de juiste plek in mijn (familie)systeem sta.

  • Ik heb ontdekt wat het met mij doet als ik mijn bestaansrecht opeis en hier ook werkelijk naar ga leven

Wow wat een verschil kan het maken als je jezelf terugvind en echt kan zien. Dat had ik nooit verwacht. De maskers die ik laagje voor laagje heb afgelegd. Daar ben ik nog altijd dankbaar voor. Mijzelf niet langer wegstoppend, omdat ik bang ben dat ik niet gezien wordt. Het voelt als ware vrijheid. Zijn wie ik ben en mijzelf laten zien. En heel eerlijk, ik kan niet meer terug. Dat is ook iets wat ik zeker niet wil, gewoonweg omdat die “oude ik” niet goed meer voelt.

Dat is wat ik jou ook gun, omdat ik weet dat er achter jouw onzekerheid en angsten een hele mooie, krachtige en liefdevolle vrouw verborgen ligt. Een vrouw die de wereld, haar partner en kinderen zoveel moois te bieden heeft. Niet alleen de mensen om je heen maar bovenal jezelf.

JIJ bent het WAARD om je mooiste LEVEN te LEVEN

Ik ben dus Marjolein

Bevlogen, passievol, dierenvriend, ondernemend en een echte natuurliefhebber.

Wist je dat, ik geboren ben in Friesland, om op te groeien in Drenthe. Norg om precies te zijn. Daar bracht ik mijn dagen veelal buiten door. Spelend op de boswal, om pas weer thuis te komen als de straat lantaarns aangingen.

Mijn hele kinder- en jeugdtijd heb ik in Drenthe gewoond om nog even een korte ommezwaai te maken naar Groningen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo kwam ik weer in Friesland terecht. Genietend van het buitenleven, de dieren en de natuur.

In Opeinde waar ik samen met mijn vriend onze hobby boerderij run, met de paarden, koeien en schapen. Genietend van het moment en daar waar ik mijn liefde en passie in kwijt kan. Daar waar de wereld eindeloos is en de natuur tot leven komt.

Genietend van al het moois dat ieder seizoen weer te bieden heeft en in het voorjaar, alle jonge dieren die dan weer geboren worden. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Als ik er over vertel, gaat het vuur in mij branden en dat is wat ik jou ook gun.

Dat je in LIEFDE kunt kijken naar het verleden, zonder oordeel. Gewoon zoals het is. Dat je in je KRACHT mag gaan staan in het heden. Genietend van al het moois om je heen, maar bovenal genietend van de mooiste versie van jezelf. Dat ook jij met een opgeheven hoofd de toekomst tegemoet mag gaan. Gewoon omdat jij het waard bent!

Kun je niet langer wachten om jezelf naar een hoger niveau te tillen. Je schaduw te doorgronden en te gaan leven vanuit je hart?

Marjolein - levenskracht bij Marjolein

Klik hier voor mijn podcast.

Podcast Levenskracht bij Marjolein

Meer LevensKracht

Contact

LevensKracht bij Marjolein
Hegewei 23
9218 VA  Opeinde

0629 028 896
marjolein@praktijklevenskracht.nl

KvK: 85371467

LevensKracht bij Marjolein

🌕 Holistisch Therapeut: de holistische praktijk voor de zelfbewuste vrouw
🌕 Magische Maan Meditatie
🌕 Reiki Healing
🌕 Reiki Master
🌕 Reiki cursussen