Reiki

De basis van LevensKracht bij Marjolein!

Ik werk als uitgangsbasis met Reiki. Reiki is universele energie en is in ieder van ons aanwezig. De Reiki energie heelt de totale mens op alle 5 holistische niveau’s: Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spiritueel. Reiki energie stroomt niet alleen naar de fysieke pijn, maar pakt ook de oorzaak van de pijn aan, op bewust danwel onbewust niveau. Het kan dus best zijn dat je komt met een fysieke klacht en dat de pijn zich gedurende de behandeling(en) verplaatst. Dat wil niet zeggen dat er niks gebeurt, het vertelt jou dat er dingen geheeld worden en dat er nu op andere vlakken weer dingen geheeld mogen worden. Zo kom je steeds dichter bij jezelf.

Laagje voor laagje afpellen

Door zo laagje voor laagje af te pellen kom je steeds dichter bij je kern en zal je steeds beter kunnen voelen wat wel en niet goed is voor je. Hierbij vertrouw ik volledig op het proces. Ook het aankijken en accepteren van onze schaduwkant hoort erbij. Je kunt namelijk alleen het licht ontvangen als je, je schaduw meeneemt. Het voelt voor mij als thuiskomen bij mijzelf, mijn diepste kern.

Vrede sluiten met jezelf is de grootste daad die je kunt volbrengen voor jezelf. Deze daad opent de poort naar liefde, licht en overvloed in je leven.

(Pamela-Kribbe)

Een weg van persoonlijke ontwikkeling

Het is een weg van persoonlijke ontwikkeling, die niet altijd even makkelijk is. Als je naar het licht wilt, moet je je schaduw meenemen (Tijn Touber). Dit heb ik gedaan en doe ik nog steeds. De weg van de persoonlijke ontwikkeling is nooit klaar. Het is een ontdekkingsreis, leren vertrouwen op je gevoel. Vertrouwen hebben in jezelf en vertrouwen op wat je intuïtie zegt. Dat is de innerlijke wijsheid die wij allemaal bezitten. We moeten alleen leren er weer naar te luisteren.

Ga voor een Reiki behandeling!

Reiki is geen vervanging van reguliere gezondheidszorg. Reiki pakt de oorzaak van de klacht aan, dit kan als gevolg hebben dat de klacht meebeweegt. Vanuit holistisch oogpunt hebben lichamelijke klachten een emotionele, mentale en/of spirituele oorzaak. Reiki kan jou erbij helpen deze zaken te accepteren als een deel van jezelf en het niet te zien als iets negatiefs. Het gevolg hiervan kan zijn dat de lichamelijke en geestelijke problemen af kunnen nemen.

Reiki bij Praktijk LevensKracht

Reiki initiatie

Wil jij zelf leren werken met Reiki energie, dan is het nu ook mogelijk om een reiki initiatie te ontvangen bij mij. Je kunt bij mij terecht voor de initiatie tot Reiki healer I, II en III A + B.

Dit kun je in eerste instantie gebruiken voor jezelf, om je eigen genezingsproces te versnellen. Je kunt het ook gebruik om andere mensen te helpen bij hun dagelijkse ongemakken, zoals hoofdpijn, schouderklachten, nekklachten, rugpijn. Tevens is het een mooie methode om dieren te ondersteunen in het herstel na bijvoorbeeld een verwonding of iets dergelijks.

Reiki I = 180,- inclusief BTW + terugkom middag.
Reiki II = 250,- inclusief BTW + terugkom middag.
Reiki Master III A + B (persoonlijk traject). Vraag naar de mogelijkheden.

De Reiki cursussen zijn inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, water, lunch en versnaperingen. Voor Reiki I en II geldt een maximum van 4 personen, tevens is er de mogelijkheid tot een individueel traject. Neem hiervoor contact op.

Heb ik je interesse gewekt en wil jij ook graag terugkomen bij jezelf. Leven vol zelfvertrouwen en je intuïtie de ruimte geven! Voelen wat goed voelt voor jou en loslaten wat je niet meer dient? Wellicht dat ik wat voor jou kan betekenen. Neem dan contact op via het contactformulier of via  marjolein@praktijklevenskracht.nl, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

Reiki