Hier ben je voor opgeleid, het zorgen voor anderen. Het is je met de paplepel ingegoten. Als kind al speelde je naar hartelust juf.

Verzorgde je zieke poppen en legde je moeiteloos een drukverband aan bij je knuffel met een pijnlijk pootje. Dat je een opleiding in deze richting koos en vervolgens vol enthousiasme het werk in rolde, was vanzelfsprekend. Het is het enige werk dat je ooit hebt willen doen.

Toch knaagt het steeds vaker aan je, dat gevoel van onrust en onmacht. Het lijkt of alles door je handen glipt en je er geen controle meer over hebt. Na een lange dag werken voel je je moe en futloos. Je hebt geen energie meer om nog iets te ondernemen. De mensen om je heen begrijpen je niet, de worsteling die jij voelt, die voelen zijn niet.

Dat zorgt ervoor dat jij je eenzaam en alleen voelt in je eigen proces. Aan alles voel jij dat het tijd is voor een andere weg. Een weg waar jij blij van wordt. Je wilt ontdekken hoe je je leven invulling kunt geven zonder al teveel twijfels, angsten en onzekerheden. Je verlangt terug naar de tijd van rust, zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid. De nieuwsgierigheid die je als kind ook had en die je in de loop van de jaren verloren bent. Of nou ja, verloren, je hebt het weggestopt omdat je erachter kwam dat mensen daar niet op zaten te wachten.

Werk met mij

Maar hoe dan….

Werk met mij

Je blijft maar malen in je hoofd en soms vraag je je af of je niet gewoon een nieuwe hobby moet zoeken, een andere baan misschien. Wellicht nog een studie doen of toch het roer helemaal omgooien…..

En daar is ook direct die onzekerheid en twijfel weer. De angst om de verkeerde keuze te maken, want wat als ik alles overhoop haal.

Want als je heel eerlijk bent, hoe vervelend je je soms ook voelt, het gaat toch eigenlijk allemaal prima. Je hebt een baan waar menigeen jaloers op is, een steady inkomen. Dat ga je toch niet allemaal op het spel zetten!

Stel dat je radicaal andere keuzes maakt, hoe weet je dan zeker dat het de juiste keuze is? En weer is daar die eeuwige twijfel. De twijfel of je wel goed genoeg bent, wat nu als het gras bij de buren toch groener lijkt dan het werkelijk is? Wat nu als je faalt? Wat zullen ze dan wel niet van je denken.

Jouw strategie tot NU toe….

Doen alsof er NIETS aan de hand is. Je gaat door, je moet door, voor je partner, je kinderen. Je hoofd draait overuren. Je voelt de onrust en de onmacht, je hebt er geen controle over. Wat je ook doet om te ontspannen, niets lijkt te helpen. Dus hobbel je door, terwijl de angst, onzekerheid en spanning alleen maar toenemen. Het is een vicieuze cirkel en het lukt je niet om die alleen te doorbreken.

Tijd om aan de slag te gaan dus met al die ONZEKERHEDEN, ANGSTEN, BELEMMERENDE PATRONEN en OVERTUIGINGEN.

Het is NU tijd om te ontdekken wie JIJ bent en waar je voor staat. Gooi die onzekerheid en angst maar overboord, want HIER is de hernieuwde versie van JOU!

Een samenwerking met mij is bij uitstek geschikt voor jou als je:

Werk met mij
 • Op onderzoek uit wilt: waar wordt IK blij van en hoe kan ik meer daarvan in mij LEVEN brengen?
 • Je voor jezelf durft te onderzoeken waar jij blokkeert
 • Durft te onderzoeken welke diepgewortelde overtuigingen jou tegenhouden het LEVEN te leiden dat je verdient en hoe je deze kan loslaten
 • Bereid bent je gedachten je gedachten te laten en je GEVOEL te laten spreken
 • Op een veilige manier je eigen GRENZEN wilt verleggen
 • De wereld wilt ontdekken die voor je voeten ligt en nu echt stappen wilt gaan zetten
 • Vrede wilt sluiten met het verleden en dat kleine meisje in jezelf, om NU eindelijk te kunnen leven in het HEDEN

Laat mij je verrassen! Je komt bij mij niet in een zweefhut, maar we gaan wel op een anders dan anders manier kijken naar wat jouw lichaam, je hoofd en je emoties jouw te vertellen hebben. We gaan voorbij aan wat je met je hoofd en verstand kunt bedenken en beredeneren, door te VOELEN op zielsniveau wat er in jou roert. En vervolgens samen helder krijgen, wat JIJ nodig bent om te GROEIEN en nieuwe stappen te zetten.

Dit aanbod past zeker niet bij jou als je:

 • Vast wilt blijven houden aan oude patronen en overtuigingen
 • Je niet bereid bent om je eigen issues aan te kijken
 • Je BANG bent om te VOELEN
 • Je alleen al heel hard weg wilt rennen bij het idee aan een andere aanpak als normaal
Werk met mij

Dit is wat ik DOE en HOE ik met mijn klanten werk

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 45 minuten bespreken we wie JIJ bent, waar je tegenaan loopt en wat je allemaal al hebt geprobeerd om die verandering op gang te brengen.

Als je dan besluit, ja dit is wat voor mij en dit is wat ik echt wil, dan gaan we verder middels een uitgebreide intake. Hierin onderzoeken we wat jij nodig bent om die transformatie daadwerkelijk te kunnen maken.

De transformatie naar JOUW unieke persoonlijkheid

Stap voor stap werken we toe naar jouw doel. Dat betekent oude pijn en overtuigingen loslaten. Nieuwe energie en patronen integreren.

Aantal sessies:

Om die transformatie ook echt te kunnen maken en ook werkelijk te kunnen integreren gaan we gedurende 6 maanden samen aan de slag. Hierin hebben we in de eerste 3 maanden intensief contact, waarbij we 5 fysieke contact momenten van 1,5 uur hebben. Gemiddeld komt dit neer op eens in de 2 a 3 week.

Tussen de sessies door hebben we 1-malig app contact en zullen we kijken wat jij nodig bent en waar je tegenaan loopt. Ik voel dan met je mee zodat jij niet stil blijft staan, maar juist stappen kunt blijven zetten.

In de laatste 3 maanden hebben we ongeveer 1 x in de maand een fysiek contact moment van 1,5 uur. In deze laatste 3 maanden zullen we ook een familieopstelling doen om te kijken welke patronen en overtuigingen jij nog bij je draagt uit je familiesysteem die jouw groei in de weg staan. Deze familieopstelling zullen we met fysieke poppetjes en elementen doen, hiervoor hoef je dus niet je hele familie uit te nodigen 😉

In de week voordat wij een fysieke afspraak hebben staan, zal ik jou een aantal vragen sturen die je mag beantwoorden. Dit om de contactmoment die wij samen hebben optimaal te benutten.

Na iedere sessie krijg je opdrachten mee naar huis om thuis mee aan de slag te gaan, zodat jij ook echt met je eigen proces aan de slag gaat en dus stappen kunt zetten.

Ongeveer 3 maanden na het afronden van het traject zullen we een evaluatiemoment inplannen om te kijken hoe het met je gaat. Waar je nog tegenaan loopt en wat je hierin nodig bent.

De kosten voor dit traject zijn in totaal 840 euro inclusief btw of 140 euro per maand. Mocht jouw proces nu sneller gaan of langer duren, dan zal ik een aangepast aanbod doen voor jou!

Ook is het mogelijk om tijdens of binnen een jaar na het afronden van het traject tegen een gereduceerd tarief een Reiki I cursus te volgen.