Je hoeft het niet alleen te doen. Want ik ben er om jou te helpen.

Het heeft altijd al in je gezeten, die ongelooflijke drive om het iedereen naar de zin te maken. Altijd zoeken naar manieren om de ander tot vriend te houden. Vooral niet hoeven kiezen voor de een of de ander. En zo hard als je hier ook je best voor doet, het is blijkbaar niet genoeg want je voelt je eigenlijk altijd tekortschieten.

Het begon al toen je heel klein was. Je hebt onbewust altijd aangevoeld wat de ander nodig had. En dat kon en kan je nogal in tweestrijd brengen. 

Ga ik met papa mee, of blijf ik thuis bij mama. Je ziet jezelf nog staan daar bij de deur. Want wat als je niet doet wat papa zegt, wordt hij dan boos? Of wat nu als ik met papa meega, dan is mama alleen. Maak ik haar dan verdrietig en vindt ze mij dan nog wel lief? Want ik koos ervoor om met papa mee te gaan en dat wilde zij niet.

Of je het voorbeeld van hierboven nu wel of niet herkent, dat loyaliteitsconflict, de angst om afgewezen te worden en niet goed genoeg te zijn ken je als geen ander. Alleen ben je niet meer dat kleine meisje van vroeger. Je bent nu een volwassen vrouw, met haar eigen huis en misschien zelfs een gezin. Je voelt je geblokkeerd en allesbehalve vrij. Het knaagt ontzettend aan je: Waarom kan ik niet even de knop omzetten en het anders gaan doen?

Weet je lieve vrouw, het is niet raar dat je dat tot nog toe niet is gelukt. Het is nu eenmaal niet makkelijk om in je eentje dit soort belangrijke veranderingen door te voeren in je leven. Het vertrouwen in jezelf te hebben en houden dat je het waard bent je eigen keuzes te maken. Te gaan en blijven voelen dat je meer dan goed genoeg bent.

Marjolein

Dus, wil ik tegen je zeggen: Je hoeft het niet alleen te doen. Want ik ben er om jou te helpen.

Na een samenwerking met mij:

🌕 Ga jij moeiteloos relaties aan met collega’s, vrienden, vriendinnen en wellicht een leuke partner

🌕 Verdiepen jouw relaties zich omdat jij je niet langer aan het aanpassen bent, maar gaat staan voor wie jij werkelijk bent

🌕 Durf jij eindelijk te vertrouwen op je eigen gevoel en laat jij je niet langer afleiden door belemmerende overtuigingen

🌕 Heb jij de mening van de ander niet langer nodig om je goed te voelen, weet en voel jij diep van binnen dat jij goed bent zoals je bent.

🌕 Maak jij je eigen keuzes op basis van jouw innerlijk weten en voelen.

🌕 Geniet jij moeiteloos van jouw leven omdat jij voelt dat jij het meer dan waard bent

Wat het is waar jij blij van wordt, je gaat het weer doen. Doordat je voelt en weet dat het tijd is voor jou en als jij goed voor jezelf zorgt. Kun je een nog betere partner, vriendin, moeder, dochter zijn voor jouw omgeving.

Ik ben Marjolein

Dit aanbod past zeker niet bij jou als je

🌕 Vast wilt blijven houden aan oude patronen en overtuigingen

🌕 Niet bereid bent om je eigen isseus/schaduw/ongemak aan te kijken

🌕 Liever vanuit je hoofd leeft en bang bent om echt te voelen met de hart

🌕 Alleen al heel hard weg wil rennen bij het idee aan een andere aanpak dan normaal

Dit is wat ik doe en hoe ik met mijn klanten werk

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 45 minuten bespreken wij wie jij bent en waar je tegenaan loopt. Wat je allemaal al geprobeerd hebt om die verandering op gang te brengen.

Als je besluit ‘ja, dit is wat voor mij en dit is wat ik ECHT wil’, dan plannen we een uitgebreide intake. Hierin onderzoeken we wat jij nodig bent om die transformatie werkelijk te kunnen maken.

Laat mij jouw verassen. Je komt bij mij niet in een zweefhut, wel gaan we op een anders dan andere manier kijken naar wat jouw lichaam, jouw hoofd en je emoties jou te vertellen hebben.

We gaan voorbij aan wat je met je hoofd en je verstand kunt bedenken en beredeneren, door te voelen wat er op zielsniveau in jou roert. Om vervolgens helder te krijgen wat jij nodig bent om te kunnen groeien en nieuwe stappen te zetten.

Je durft

te kiezen voor jouw eigen levensgeluk en levensvreugde

Je pakt

die oude hobby weer op, omdat je weet dat jij die me-time meer dan waard bent

Je zet

jezelf op de eerste plaats omdat jij weet dat pas als je goed voor jezelf zorgt, je dan ook goed voor de ander kan zorgen

Je gaat

in je kracht staan en de dingen doen die jou gelukkig maken en waar jij echt 100% blij van wordt

Je kunt

moeiteloos genieten van jouw leven, zonder schuldgevoel of dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat het niet mag of dat jij het niet waard bent om van te houden

Je neemt

je volledige verantwoordelijkheid voor jouw leven en bent niet langer afhankelijk van de mening van de ander omdat je voelt dat jij je eigen leven mag leven. Want jij bent het meer dan waard.

De transformatie naar jouw unieke persoonlijkheid

maanmeditatie

Sessie

Om die transformatie ook echt te kunnen maken en ook werkelijk te integreren gaan we gedurende 3 maanden samen aan de slag. In deze 3 maanden hebben we 5 fysieke contactmomenten van 90 minuten bij mij in de praktijk.

maanmeditatie

Meditatie

Je krijgt toegang tot een online omgeving waarin iedere maand een meditatie voor jou klaar staat die ondersteunend is in jouw proces. Daarnaast heb je de mogelijkheid om kosteloos mee te doen aan de Magische Maan Meditatie.

maanmeditatie

Evaluatie

Ongeveer 3 maanden na het afsluiten van het afronden van het traject zullen we een kort evaluatiemoment inplannen via zoom om te kijken hoe het nu met je gaat. Waar je nog tegenaan loopt, en wat je hierin nog nodig bent.

 Jouw investering is slechts 444,- voor 5 sessies. Deelbetaling is mogelijk 

Liever eerst een losse sessie boeken? Ook dit is mogelijk. De investering hiervan is 89,- . 

Klik hier voor mijn podcast.

Podcast Levenskracht bij Marjolein

Meer LevensKracht

Contact

LevensKracht bij Marjolein
Hegewei 23
9218 VA  Opeinde

0629 028 896
marjolein@praktijklevenskracht.nl

KvK: 85371467

LevensKracht bij Marjolein

🌕 Holistisch Therapeut: de holistische praktijk voor de zelfbewuste vrouw
🌕 Magische Maan Meditatie
🌕 Reiki Healing
🌕 Reiki Master
🌕 Reiki cursussen